Lajme të tjera

Kronika e zezë

Sulmohet zyra e drejtorit të ANS-së në Prilep

Sulmohet zyra e drejtorit të ANS-së në Prilep

Zoranço Markoski, një ish-shef i DSK Prilep, aktualisht i në MPB por i pa destinuar në ndonjë vend të punës, ka qëlluar në orën 2:30 me armë zyrtare në ambientet

Francë, mobilizim masiv kundër reformës së pensioneve

Francë, mobilizim masiv kundër reformës së pensioneve

Më shumë se 500-mijë persona manifestuan sot në mbarë Francën, në kuadër të një greve masive kundër reformës së pensioneve, një premtim i presidentit francez, Emmanuel Macron dhe kjo lëvizje

Lajme të tjera

check in

Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Shqipëri

Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Shqipëri

Një udhëtim në Vilë Bashtovë të Kavajës, vetëm 10-të km larg autostradës Durrës-Rrogozhinë është destinacioni tjetër që Ilnisa Agolli përmes projektit “100 fshatrat turistike të Shqipërisë”, na zbulon sot. Një