Nesër në Tetovë do të interpretohet drama ANTIGONA nga Sofokliu

Nesër në Tetovë do të interpretohet drama ANTIGONA nga Sofokliu

Nesër me fillim nga ora 19 në Skenën e Fakultetit të Arteve në Tetovë do të shfaqet Drama ANTIGONA nga  Sofokliu e që do të inerpretohet nga studentët që studiojnë: Regji teatri si dhe Studentët e Aktrimit.

Studentët e këtyre Drejtimeve kanë përgaditur Dramën për provimin e semestrit të pestë dhe Shtatë , Hyrja do jet e lirë

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 23, 2018 17:40

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
23°
16°
Thu
19°
Fri
20°
Sat
21°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE