Studentët e Aktrimit dhe Regjisë Performuan para Publikut Tragjedinë Antigona (Foto)

Studentët e Aktrimit dhe Regjisë Performuan para Publikut Tragjedinë Antigona (Foto)

Nën përcjellje të Prindërve, Profesorëve Artëdashësve Të Tetovës Studentët e Aktrimit dhe regjisë Luajtën Tragjedinë “Antigona” nga Sofokliu

Kjo Tragjedi Studentëve të Regjisë do ju shërbejë për semestrin e 5 dhe 7 që të japin Provimin

Tragjedia  u prit mirë nga Tetovarët dhe studentët u treguan të sukseshëm në  shfaqen e aftësive të tyre

 

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 24, 2018 22:05

ARKIVI I LAJMEVE