A mund të dëgjojë Google mikrofonin tuaj

A mund të dëgjojë Google mikrofonin tuaj

Eksperimenti i fundit i bërë nga Mitch Hollow dëshmon se Google dëgjon mikrofonin tonë.

Kur ne flasim para kompjuterit, Google mund të dëgjojë mikrofonin tonë.

Çfarë nëse ne e themi me zë kodin e kartelës bankare, apo kode të tjera të ngjashme? A e rrezikon kjo privatësinë tonë? Dhe nëse po, sa e rrezikon kjo privatësinë tonë?

Në studio, ndër të tjera do të diskutohet edhe për Eurosongu-n, konferencën e parë ndërkombëtare të infermierisë dhe trajnerët nacional për mësimdhënës.

Këto dhe shumë të tjera mund t’i ndiqni sot në T7, duke filluar nga ora 17:05, në emisionin e pasditës “Pesë e pesë me Anita Ahmetin”.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 11, 2018 22:55
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...