Ah Yllka, femra shqiptare e nxehtë vjen me foto në bikini

Ah Yllka, femra shqiptare e nxehtë vjen me foto në bikini

Anëtarja e Partisë Demokratike në Shqipëri, Grida Duma, është goxha e njohur dhe e vlerësuar në Kosovë. Jo vetëm për faktin që është politikane, por edhe si publiciste dhe një grua ku shumë mirë janë të gërshetuara bukuria dhe mençuria. Idhujtaria nganjëherë shkon deri në atë shkallë sa që të tjerët kërkojnë ngjashmëri me të.

Një rast të tillë e përbën edhe ky i vajzës nga Gjakova, Yllka Xerxa. Ajo në postimin e saj në rrjetin social Facebook, ka postuar një fotografimontazh të Dumës dhe të saj për të nxjerrë në pah ngjashmëritë, ku ka marrë pëlqime dhe komente. Ajo çka mbetet e paqartë është nëse pretendimet e Xerxes për ngjashmëri me Dumën janë vetëm në fizionomi apo edhe në rrafshin e njohurive. Të dhënat për Xerxen thonë se ajo është gjuhëtare, pastaj ka kryer një master në Marketing si dhe ka qenë koordinatore e Universitetit “Vitrina”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 8, 2018 20:57
Loading...

PUBLICITET