Ahmeti uron Pashkët

Ahmeti uron Pashkët

Të nderuar besimtar ortodoks, kam nderin që në emër të të gjithë neve pranë Bashkimit Demokratik për Integrim t’ju uroj festën e madhe të krishtere Pashkët, me dëshirat më të sinqerta për shëndet, bagëti e mbarësi për të gjithë ju.

Sot besimtarët e krishter ortodoks shënojnë Pashkët si një ndër festat më të mëdha krishtere ku gjejmë shpresën por edhe mundësinë shtesë për të shtruar dorën njëri tjetrin në frymën e dashurisë dhe solidaritetit ndërnjerëzor për të mirën e përbashkët.

Uroj që ju dhe familjet e juaja të kaloni këtë festë me shëndet të plotë, në harmoni familjare dhe miqësore si dhe me besim tek e nesërmja më e mirë e për të gjithë ne.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 7, 2018 20:29

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.