AKVP “Besa”, Gostivar do të mbajë kuvend !

AKVP “Besa”, Gostivar do të mbajë kuvend !

Kryesia e ansamblit të këngëve dhe valleve popullore “Besa” të Gostivarit, thirr Kuvend Zgjedhor për më datë 01.11.2019 (e premte) më ora 19:00 në sallën e madhe të mbledhjeve të Këshillit Komunal të Gostivarit, njofton Flaka

Sipas Statutit të AKVP “Besa” të drejtë pjesëmarrjeje kanë të gjithë qytetarët madhor të Komunës së Gostivarit, pasi të njejtit kanë edhe statusin e kuvendarit me të drejtë vote, kandidimi dhe zgjedhjeje.

“Prandaj ftohen të gjithë qytetarët sa më masovikisht të marrin pjesë në këtë Kuvend”, thonë nga Kryesia e AKVP “Besa”- Gostivar. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 23 Tetor, 2019 08:38

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

SONDAZHI

A do të votonit një parti të etnitetit tjetër ?

View Results

Loading ... Loading ...