Alagjozovski: Nëse ndonjë komision ka bërë gabim, do të përgjigjet

Alagjozovski: Nëse ndonjë komision ka bërë gabim, do të përgjigjet

Alokimi i fondeve në Programin Vjetor të Ministrisë së Kulturës bëri vlerësimin më të mirë dhe të gjitha vërejtjet do të zgjidhen në një procedurë ankimore, tha Ministri i Kulturës, Robert Alagjozovski për Telma,përcjell FLAKA.

Alagjozovski tha se nëse paraqiten anomalitë në miratimin e fondeve, ato do të shqyrtohen dhe korrigjohen, por Ministria nuk ka obligim të shqyrtojë kërkesat për origjinalitetin e tyre dhe u kërkoi gazetarëve dhe publikut ta bëjnë këtë.

“Lidhur me disa çështje të diskutueshme, ne do të bëjmë kontroll”, – tha Alagjozovski.

Ai theksoi se nëse ndonjë prej komisioneve kishte bërë gabim, do të përgjigjet. FLAKA

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 14, 2018 21:59
Loading...

Publicitet

Moti sot
6°
4°
Thu
3°
Fri
3°
Sat
-2°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE