Alexa bëhet pjesë e Windows

Alexa bëhet pjesë e Windows

Amazon ka integruar pajisjen e saj të famshme Alexa në Windows duke shndërruar në aplikacion.

Ky aplikacion mund të shkarkohet vetëm nëse e keni versionin Windows 10.

Në Alexa mund të lëshoni muzikë, bëni thirrje, video, mund të keni akses tek Spotify dhe Pandora.

Alexa deri më tani ka rezultuar si krijimi më i suksesshëm i Amazon.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 8, 2018 22:56
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.