Alfred Maloku, një model i veçantë i skenës sonë

Alfred Maloku, një model i veçantë i skenës sonë

Alfred Maloku quhet modeli ynë i ri, i cili me bukurinë dhe veshjet e tij ka arritur të bëhet njëri nga modelët më të njohur në Kosovë.

Fillimisht filloi të ekspozohet me disa lloje veshjesh në televizionin 21, nga ku i erdhën ftesa për bashkëpunim nga disa butiqe të njohura për të reklamuar veshjet e stinëve.

Në një konkurim, ka fituar një set fotografik te Arsim Berisha, pastaj te Nehat Behrami, për të marrë dhe titullin “Mister Kiev”(vendin e dytë si fytyra më e bukur), të mbajtur në Klinë nga Asdren Gashi.

Alfredi është paguar nga disa butiqe për reklamacion, ndaj aktualisht pret të nënshkruajë kontrata me disa firma. Arsim Kolar | Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 3, 2017 15:48

Publicitet

Moti sot
9°
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
20°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE