Alil Kërkuti i kushton këngë qytetit të Dibrës | VIDEO

Alil Kërkuti i kushton këngë qytetit të Dibrës | VIDEO

Me prejardhje është nga Dibra dhe këngën e trashëgoi nga të parët e tij. Duke u nisur nga kjo, këngëtari dibran Alil Kërkuti, sapo ka punuar projektin e tij të ri “N’shpirt e n’zemër jam dibran”, në të cilin shpreh mallin dhe krenarinë për qytetin e lindjes.

Teksti është punuar nga Ramazan Çeka, muzika dhe orkestrimi nga mjeshtri Raif Hyseni e videoklipi u punua në Amerikë nga kompania Main Production.

Kjo këngë do ngelet një panoramë e bukur për Dibrën, gjë që na bën të ditur se dibranët e ruajnë traditën edhe në skajin më të largët. Arsim Kolari | Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 15, 2017 15:37

Publicitet

Moti sot
9°
18°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
20°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE