Amerikanët dhe gjermanët nuk kanë më pasaportën “më të fuqishme”

Amerikanët dhe gjermanët nuk kanë më pasaportën “më të fuqishme”

Qytetarët e Japonisë dhe Singaporit kanë pasaportat “më të fuqishme” në botë dhe ndajnë vendin e parë kur bëhet fjalë për udhëtimin pa viza në vende të tjera.

Shtetasit e këtyre vendeve pa viza mund të udhëtojnë në më shumë se 189 vende.

Të dyja vendeve u është dhënë leja për të udhëtuar në Uzbekistan dhe kështu kaluan Gjermaninë, e cila mbajti pozitën e parë që nga viti 2013. Henley Pasport Index renditi të gjitha vendet e botës bazuar në destinacionet që qytetarët e tyre mund të vizitojnë pa viza.

Koreja e Jugut dhe gjashtë vende të Bashkimit Evropian Suedia, Finlanda, Italia, Spanja, Danimarka dhe Franca u renditën në vendin  e tretë.

Vendin e katërt e ndajnë Britania e Madhe, SHBA, Norvegjia, Austria, Luksemburgu, Portugalia dhe Holanda, transmeton Independent.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 11, 2018 19:47
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...