Apple do të prezantoj iPhone X me çmim 1,000 dollarë

Apple do të prezantoj iPhone X me çmim 1,000 dollarë

Prezantimi i telefonit të mençur të ri nga Apple, i cili do të quhet iPhone X, pritet të përfshijë edhe çmimin prej 1,000 dollarë.

Prezantimi do të bëhet në teatrin Steve Jobs në selinë qendrore të Apple në Cupertiono.

Kjo pajisje e re vjen në treg dhjetë vjet pas prezantimi të iPhone të parë.

Sipas disa raportimeve iPhone X do të jetë i pajisur me sensorë të skanimit 3D, ekran më të madh dhe aftësi të mbushjes wireless.

Përveç kësaj do të prezantohen edhe iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Shtator 12, 2017 20:12

MARKETING

NA NDIQNI NE FACEBOOK

MOTI SOT
26°