Arbër Ademi flet për zgjidhjen e problemeve në arsim | VIDEO

Arbër Ademi flet për zgjidhjen e problemeve në arsim | VIDEO

Zëvendës ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në emisionin Click Plus në televizionin 21 ka folur për zgjidhjen e problemeve në arsim në shkollat dhe fakultetet e Maqedonisë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 14, 2018 22:02

REKLAMA

Maqedoni
11°
6°
Thu
4°
Fri
2°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE