Autostradat, kinezët kërkojnë më shumë para

Autostradat, kinezët kërkojnë më shumë para

Kompania kineze Sinehidro kërkon nga Qeveria më shumë para për autostradën Kërçovë-Ohër, nga ajo që ka parashikuar fillimisht.

Nga kompania kërkojnë kushte shtesë për nënkontraktorët, që sipas zëvendës kryeministrit Koço Angjushev, mundet që disa kompani të përfshira në këtë projekt, ti sjellë në një pozitë të palakmueshme, por nuk tregoi saktë se për çfarë problemesh bëhet fjalë. Qeveria tashmë negocion me kompaninë kineze për të gjetur një zgjidhje të përbashkët dhe më në fund, pas ritmit të ngadaltë disamuajsh të ndërtimit, të intensifikohen punimet.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 12, 2018 19:15
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
8°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...