BE vë sanksione rusëve që u përfshinë në kapjen e marinarëve ukrainas

BE vë sanksione rusëve që u përfshinë në kapjen e marinarëve ukrainas

Bashkimi Europian sot zyrtarisht u ka vënë sanksione qytetarëve të Rusisë të cilët janë të përfshirë në kapjen e marinarëve ukrainas pranë ngushticës Kerç në nëntor të 2018-ës.

Ndërsa sot është njoftuar zyrtarisht se Bashkimi Europian ka ngrirë llorgaritë dhe u ka ndaluar lëshimin e vizave për tetë zyrtarë rusë.

Emrat e tyre u vendosën në listën e personave dhe lëndëve të përfshira në shkeljen e integritetit territorial të Ukrainës, i cili u zgjat edhe për gjashtë muaj.

Lista përbëhet nga 44 lëndë dhe 171 persona.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 15, 2019 20:01

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR
Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA