Bejta ua uron Pashkët besimtarëve ortodoksë

Bejta ua uron Pashkët besimtarëve ortodoksë

Të nderuar qytetarë të besimit ortodoks,

Më lejoni që në emër të Komunës së Gostivarit dhe në emrin tim personal, t’Ju uroj festën e Pashkëve me dëshirat më të mira për paqe, harmoni dhe qetësi.

Gëzuar dhe për shumë vjet!

Me respekt,
Kryetari i komunës së Gostivarit
Nevzat Bejta

Driton Zenku
nga Driton Zenku Prill 15, 2017 16:40