Bejta vizitohet nga një person i veçant në shtëpinë e tij të lindjes | FOTO

Bejta vizitohet nga një person i veçant në shtëpinë e tij të lindjes | FOTO

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta ka pritur msafirë në shtëpinë e tij në fshatin Duf, Egzon Ibrahimin, i cili është hafiz i Kur’anit, përcjell FLAKA.

“Ishte kënaqësi për mua vizita e Egzon Ibrahimit në shtëpinë e lindjes në fshatin Duf. Egzoni i cili vjen nga Ferizaj i Kosovës ka marrë pjesë në gara ndërkombëtare të leximit të Kur’anit dhe është lexues i mrekullueshëm i fjalëve të Krijuesit. Në vitin 2017 Egzoni u zgjodh i katërti në botë në leximin e Kur’anit. Gajtë qëndrimit, Egzoni na nderoi me leximin e librit të shenjtë në Xhaminë e fshatit. Faleminderit Egzon”, shkruan Bejta në profilin e tij në Facebook. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 9, 2018 20:42

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
5°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE