Beqir Asani sqaron për kërrcënimin ndaj Naser Selmanit | VIDEO

Beqir Asani sqaron për kërrcënimin ndaj Naser Selmanit | VIDEO

Bekir Asani sonte në Click PLus në TV21 deklaroi se nuk ka asnjë problem me mediat dhe as me Naser Selmanin.

“Incidenti me policen nuk është dashur të bëhet kaq i madh, mediat e VMRO-së e lansuan këtë lajm dhe pa pritur doli edhe Naser Selmani me reagimin e tij. Pse reagoi Selmani, kur problem nuk ka qenë problem mes gazetarëve por mes policëve. Unë se kuptoj pse Naser Selmani ka hy në lojë. Se kam të qartë, ai gjykoi duke më quajtur kriminel dhe se e kam sulmuar policen dhe shumë gjëra tjera. Vëllai im ka reagua sepse ai ka ofenduar familjen për dicka që nuk është e vërtetë. Ai tha se unë jam mbi ligjin, bëjë cka të dua në Maqedoni e shumë gjëra tjera që skanë të bëjnë me të vërtetën. Unë e kam quajtur kriminel, unë kam respektë për gazetarinë por edhe për disa individë. Unë se kam kërcënuar Selmanin, por i kam thënë disa gjëra për të cilat ashtu mendoj”, tha ai i lidhur me skype në TV21.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 13, 2018 22:06

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE