Besimtarët ortodoksë festojnë krishtlindjet

Besimtarët ortodoksë festojnë krishtlindjet

Në një ambient me dëborë, në temperatura të ulëta dhe urime të ngrohta, besimtarët ortodoksë sot festojnë Krishtlindjen. Në të gjitha kishat ortodokse është mbajtur liturgji e Krishtlindjeve, ndërsa kremtimi qendror është mbajtur në katedralen “Shën Klementi i Ohrit” në Shkup. Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë z.z Stefan e mbajti liturgjinë dhe i bëri thirrje këtij brezi të tregojë shqetësim të denjë për vlerat dhe specifikat kombëtare.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 7, 2019 17:08
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.