Biznesmeni Sead Koçan ka hyrë në ndërtesën e qeverisë, përse ?

Biznesmeni Sead Koçan ka hyrë në ndërtesën e qeverisë, përse ?

Biznesmeni Sead Koçan mbrëmë ka qenë në qeveri. Informatën për shkuarjen e tij atje e dha portali A1on. Koçan për televizionin 24 nuk ka dashur të jep detaje, por ka konfirmuar se ka qenë atje, transmeton Portalb.mk.

Sipas televizionit 24, zëvendëskryeministri Koço Angjushev mbrëmë ka pasur takime me shumë kompani ndërtimore. Është biseduar për mendimet e personave udhëheqës nga kompanitë ndërtimore për gjendjen e këtij sektori.

Ka dashur të informohet për të gjitha problemet e kompanive ndërtimore – me çfarë dinamike zhvillohen, a ka probleme eventuale dhe ngecje dhe si mund qeveria të ndimojë.

Sipas të gjitha gjasave edhe Koçan ka marrë pjesë në takim sepse edhe ai ka kompani ndërtimore. Zëvendëskryeministri Angjushev demantoi se Koçan ka qenë në takim, ai ka thënë se në qeveri ka pasur takim me persona të kompanive ndërtimore të “Granit”, “Beton” dhe “Ilinden”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 11:38
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...