Biznismeni Orce Kamçev dërgohet në Gjykatën Penale

Biznismeni Orce Kamçev dërgohet në Gjykatën Penale

Biznesi Orce Kamçev pak çaste më parë me një veturë ngjyrë të zezë u dërgua në Gjykatën Penale të Shkupit. Mjeti hyri direkt në garazhet e gjykatëas duke shmangur në këtë mënyrë kamerat dhe gazetarët.

Gjykatësi i lëndës po vijon me marrjen në pyetje të të akuzuarit dhe pas përfundimit të marrjes në pyetje do të merret vendimi nëse i akuzuari do të dërgohet në paraburgim apo do t’i caktohet ndonjë masë tjetër paraprake.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 19:30

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.