Bomba shqiptare feston ditëlindjen…

Bomba shqiptare feston ditëlindjen…

Një nga këngëtaret më seksi që ka skena shqiptare dhe që këndon e performon live në diasporë Anna Jenifer sot feston ditëlindjen por duke mos zbuluar vitet se sa mbush por megjithatë ajo duket mjaft në formë dhe me këtë vlen fjala se femrat nuk duhet pyetur për vite. Nga pamja duket mjaft në formë duke i harruar kështu vitet e saj…Urime

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 12, 2018 11:04
Loading...

PUBLICITET