Bombarduesi shqiptarë nxjer fizikun edhe në Brazil

Bombarduesi shqiptarë nxjer fizikun edhe në Brazil

Një nga meshkujt më tërheqës dhe më të suksesshëm si në futboll dhe biznes, Fatmir Hysenbelliu këto ditë të ftohta të fundit të dimrit po i kalon në plazhet ekzotike të Brazilit duke shëtitur kështu qytete të ndryshme atje e duke treguar njëkohësisht fizikun e tij shumë në formë. Krahas plazheve, Oni frekuenton edhe jetën e natës e duke mos lënë anësh edhe lëvizjen nëpër vende të ndryshme për të njohur sa më shumë kulturën braziliane.

28577070_1994228673939235_8076778332812005208_n.jpg

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 9, 2018 18:53

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE