Breshër i madh në Kumanovë | VIDEO

Breshër i madh në Kumanovë | VIDEO

Video të cilat i kanë arritur në redaksinë të TV21 tregojnë breshërin që kishte rënë në lagjet e qytetit të Kumanovës të Hënën rreth orës 20:00.

Në këto video shihen vetura dhe disa lokale, e rrugë ndërkohë që shiu me breshër nuk kishte të ndalur.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Mars 12, 2018 21:02
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
5°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...