Bullgari, filloi stërvitja ushtarake me pjesëmarrjen e 8 shteteve

Bullgari, filloi stërvitja ushtarake me pjesëmarrjen e 8 shteteve

Nga 14 deri më 23 korrik në ujërat territoriale bullgare dhe në zonën ekskluzive ekonomike të Bullgarisë do të zhvillohet stërvitja ushtarake kombëtare “Briz 2017” me pjesëmarrje ndërkombëtare.

Në të marrin pjesë 1700 ushtarë nga Forcat Detare të  Bullgarisë ,Britanisë së Madhe, Greqisë, Italisë, Polonisë, Rumanisë, ShBA-së  dhe Turqisë.

Do të ketë përfaqësues të 21 organizatave shtetërore, private dhe  joqeveritare, dhe institucioneve të tjera. Grupi i dytë i përhershëm i anijeve  të NATO-së për përgjigje gjithashtu ndodhet në ujërat tona territoriale.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Korrik 14, 2017 22:36

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
21°
Wed
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE