Bunkerët privatë për të pasurit (FOTO)

Bunkerët privatë për të pasurit (FOTO)

Komuniteti më i madh i bunkerëve privatë në botë, ku 1%-ëshi i më të pasurve ka në plan t’i mbijetojë fundit të botës, ndodhet në Dakotën e Jugut, të SHBA-ve.

Qoftë ky fund nga lufta bërthamore, apo nga ndonjë mynxyrë tjetër si nëpër filmat me zombi e lugetër, “Vivos Group” u jep mundësinë të pasurve që ta kenë mendjen të fjetur që tani.

Komuniteti më i madh i bunkerëve privatë në botë mban deri në 5000 njerëz, dhe mund të durojë shpërthime me fuqi 250 tonëshe.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 20:23

REKLAMA

Maqedoni
2°
1°
Sat
3°
Sun
-1°
Mon

ARKIVI I LAJMEVE