Buteli me stacion matës të ajrit

Buteli me stacion matës të ajrit

Në Komunën e Butelit është vendosur stacion matës i ajrit, donacion nga Unioni Europian.

Ministri i Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraku deklaroi se planifikohet të vendosen stacionet matëse të ajrit edhe në komunat e tjera, por nuk precizoi në cilat komuna do të vendosen dhe periudhën kohore kur do të vendosen.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, tha se gradualisht do të punohet në pastrimin e ajrit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 13, 2018 12:14
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
14°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...