Carovska do të referojë për planin operativ për punësimin dhe garancinë e të rinjëve

Carovska do të referojë për planin operativ për punësimin dhe garancinë e të rinjëve

Rezultatet e zbatimit të Planit Operativ për punësim dhe pilot programi Garanci për të rinjtë do të prezantohen sot në konferencë për shtyp në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.

Siç kumtuan nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, për realizimin e planit operativ dhe pilot programit do të flasin Ministrja e Punës dhe Politikë Sociale Mila Carovska dhe drejtoresha e Agjencisë për Punësim të Republikës së Maqedonisë, Biljana Jovanovska.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Gusht 19, 2018 10:55
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
9°
Wed
12°
Thu
16°
Fri
16°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...