Sensori që paralajmëron mbinxehjen e automjetit, mund të shpëtojë jetë

Sensori që paralajmëron mbinxehjen e automjetit, mund të shpëtojë jetë

Një studim në Kanada tregon se mesatarisht 38 persona vdesin çdo vit nga nxehtësia e makinës. Më së shumti janë fëmijë të vegjël dhe të moshuar. Pra nëse një fëmijë qëndron në një makinë e cila është e ekspozuar ndaj

Lexo tërë artikullin
Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Nga një prej shpenzuesve më të mëdhenj, kthehet në makinë që nuk lëshon aspak gazra. Makinat nga linja Mercedes G-Class nuk janë shpenzues të vegjël, pasi si G500 dhe G63, shpenzojnë nga një galon për vetëm 22 kilometra. Kjo do

Lexo tërë artikullin
Shkathtësitë e mahnitshme të Porsche 911

Shkathtësitë e mahnitshme të Porsche 911

Në filmin Bad Boys For Life, do të shihet shkathtësia që ka Porsche 911 në lëvizje Gjatë muajit shtator, ishte bërë i ditur vazhdimi i filmit aksion me protagonist kryesorë Will Smith dhe Martin Lawrence, ndërsa tani janë shfaqur edhe

Lexo tërë artikullin
Audi Sport shpalos R8 LMS GT4 në edicionin e ridizajnuar

Audi Sport shpalos R8 LMS GT4 në edicionin e ridizajnuar

Audi Sport do të ofrojë një edicion të ridizajnuar dhe të azhurnuar të R8 LMS GT4 nga sezoni i ardhshëm në ekipe private në të gjithë botën. Një vit pas futjes së R8 të ridizajnuar nga departamenti i konkurrencës së

Lexo tërë artikullin
Volkswagen shfaq modelin ID

Volkswagen shfaq modelin ID

Në LA Auto Show, do të shfaqet kjo makinë e re që mbushet me rrymë Gjatë javës së kaluar, Volkswagen bëri të ditur, se do të prezantojë një makinë të re nga linja ID. në fund të këtij muaji në

Lexo tërë artikullin
Toyota RAV4 me dizajn të ri dhe përmasa shumë të përshtatshme

Toyota RAV4 me dizajn të ri dhe përmasa shumë të përshtatshme

Model shumë i përshtatshëm për vozitje urbane, me komoditet të lartë. Kur e lansoi gjeneratën e parë të RAV4 më 1994, Toyota befasoi të gjithë me një crossover shumë të këndshëm. Tani që ky model i ka kaluar katër gjenerata,

Lexo tërë artikullin
Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera

Ndryshime të lehta në pjesën e jashtme dhe të brendshme në Porsche Panamera

Vetëm njohësit më të mirë të modelit Panamera, do të vërejnë menjëherë ndryshimet e lehta që ka pësuar Megjithëse duket se është një makinë e re, gjenerata e re e Panamera është lansuar para tri vitesh, andaj është normale që

Lexo tërë artikullin
Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Mercedes G-Class do të kthehet në makinë që mbushet me rrymë

Nga një prej shpenzuesve më të mëdhenj, kthehet në makinë që nuk lëshon aspak gazra. Makinat nga linja Mercedes G-Class nuk janë shpenzues të vegjël, pasi si G500 dhe G63, shpenzojnë nga një galon për vetëm 22 kilometra. Kjo do

Lexo tërë artikullin
Hyundai Venue do të konkurrojë në treg me çmim shumë të lirë

Hyundai Venue do të konkurrojë në treg me çmim shumë të lirë

Ky crossover, do të ketë çmim shumë më të lirë se rivalët Modeli Venue që ka përmasa më të vogla se Kona, mund të jetë crossoveri më i vogël që Hyundai e ka prodhuar deri më tani. Dukja e mirë,

Lexo tërë artikullin
Audi Sport shpalos R8 LMS GT4 në edicionin e ridizajnuar

Audi Sport shpalos R8 LMS GT4 në edicionin e ridizajnuar

Audi Sport do të ofrojë një edicion të ridizajnuar dhe të azhurnuar të R8 LMS GT4 nga sezoni i ardhshëm në ekipe private në të gjithë botën. Një vit pas futjes së R8 të ridizajnuar nga departamenti i konkurrencës së

Lexo tërë artikullin

REKLAMA