DOSJE: Njeriu që i tha lamtumirë Ditarit për të përqafuar emblemën e UÇK-së | FOTO

DOSJE: Njeriu që i tha lamtumirë Ditarit për të përqafuar emblemën e UÇK-së | FOTO

Njeriu që i tha lamtumirë Ditarit për të përqafuar ambelëmën e UÇK-së, ky është kryetari aktual i Komunës së Gostivarit,dhe nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Nevzat Bejta.  Nga viti 1985 deri vitin 1987 ishte mësimdhënës në Shkollën Fillore

Lexo tërë artikullin