Maqedonia po zhytet në borxhe

Maqedonia po zhytet në borxhe

Borxhi i Maqedonisë vazhdon të rritet pavarësisht kritikave të shumta, jo vetëm nga opozita, por edhe nga ekspertët dhe opinioni më i gjerë në vend. Pas marrjes së 450 milionë eurove borxh në muajin korrik, Qeveria e Maqedonisë ka njoftuar

Lexo tërë artikullin
Blegtorët do të marrin 80 % përkrahje shtetërore për blerje të kafshëve të mëdha

Blegtorët do të marrin 80 % përkrahje shtetërore për blerje të kafshëve të mëdha

Bujku individual Igor Stojanovski na fshati Mralino me masën qeveritare për bujk të ri 50-50 është furnizuar me 8 lopë nga Gjermania. Ai është i kënaqur nga subvencionet të cilët i ka marr nga shteti, gjegjësisht 50 % të harxhimeve

Lexo tërë artikullin
526.693 turistë gjatë muajit Korrik bujtën në Maqedoni

526.693 turistë gjatë muajit Korrik bujtën në Maqedoni

­ Në korrik të këtij viti në Maqedoni ka pasur 129.656 turistë të cilët kanë realizuar 526.693 bujtje. Në krahasim me muajin e njëjtë të vitit të kaluar numri i turistëve është rritur për 8,3 për qind, ndërsa numri i

Lexo tërë artikullin
Ndërtimi i hekurudhës, heshtje në Ministrinë e transportit dhe lidhjeve

Ndërtimi i hekurudhës, heshtje në Ministrinë e transportit dhe lidhjeve

Heshtje në Ministrinë e transportit dhe lidhjeve për vonesën e ndërtimit të hekurudhës drejt Greqisë. Autoritetet për më tepër se dy javë nuk përgjigjen në pyetjet e Alsat –M, për shkaqet e vonesës së ndërtimit por edhe për faktin që

Lexo tërë artikullin
Në muajin korrik janë dhënë më shumë leje për ndërtesa se sa për shtëpi

Në muajin korrik janë dhënë më shumë leje për ndërtesa se sa për shtëpi

Në korrik të këtij viti janë lëshuar 256 leje për ndërtim me vlerë të paraparë të objekteve prej 3.462.458 mijë denarë. Sipas të dhënave të publikuara të Entit Shtetëror të Statistikës, numri i lejeve është zvogëluar në krahasim me korrikun

Lexo tërë artikullin
Ballkani Perëndimor e përdor energjinë deri në 3 herë më shumë sesa vendet e BE-së

Ballkani Perëndimor e përdor energjinë deri në 3 herë më shumë sesa vendet e BE-së

Gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor vlerësohen si vende me potencial të madh për eficiencën e energjisë dhe janë angazhuar që të adoptojnë parametrat evropiane, për të mbështetur investimet e gjelbra, transmeton Flaka. Fondi i Investimeve i Ballkanit Perëndimor, në një

Lexo tërë artikullin
Valuta evropiane arriti maksimumin

Valuta evropiane arriti maksimumin

Euro kërceu në nivelin më të lartë në dy javët e fundit, 1.1328 dollarë, që është një rritje ditore prej 0.8 për qind. Kjo situatë vjen pasi kryetari i Bankës Qendrore Evropiane (BQE), Mario Draghi tha se Këshilli Drejtues i

Lexo tërë artikullin
Kompensimi i dëmeve, dritë të gjelbër rebalancit të buxhetit

Kompensimi i dëmeve, dritë të gjelbër rebalancit të buxhetit

Komisioni për financa dhe buxhet i dha dritë jeshile rebalancit të dytë të buxhetit për vitin 2016, me të cilin planifikohet të kompensohen dëmet e shkaktuara nga vërshimet. Pushteti dhe opozita sërish u përplasën me qëndrime të ndryshme. “Propozojmë që

Lexo tërë artikullin
Rebalanci i buxhetit, vazhdojnë përplasjet në komisionin amë

Rebalanci i buxhetit, vazhdojnë përplasjet në komisionin amë

Në vazhdimin e debatit për rebalancin e buxhetit, LSDM tha se mund të sigurohen 27 milionë euro për t’u kompensuar dëmet nga vërshimet pa i përdorur mjetet e euroobligacionit, nga kjo parti kërkojnë që të shkurtohen rreth 500 mijë euro

Lexo tërë artikullin
Qeveria mori borxh edhe 34 milion euro

Qeveria mori borxh edhe 34 milion euro

Qeveria nga kreditorët e brendshëm huazoi 34 milion euro, ose pesë milionë më shumë se ç’ishte planifikuar me prospeket për huamarrjen e sotme. Pjesa dërmuese e parave u sigurua nëpërmjet shitjes së bonove me afat maturimi 364 ditë, transmeton Flaka.

Lexo tërë artikullin

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
16°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...