Pritjet në ekonomi nga suksesi i referendumit

Pritjet në ekonomi nga suksesi i referendumit

Pe anëtarësimin në Bashkimin Evropian dhe në NATO, për kompanitë vendore hapet tregu prej 500 milionë konsumatorë, Maqedonia do të hyjë në ekonominë më të madhe botërore, e cila merr pjesë me 23.8 për qind të Prodhimit Bruto Vendor në

Lexo tërë artikullin
Pagat sipas sektorëve: Ja ku vlen të punosh?

Pagat sipas sektorëve: Ja ku vlen të punosh?

Paga mesatare bruto mujore e paguar për një punonjës në korrik 2018 ishte 28 306 denarë në sektorin e bujqësisë, pylltarisë dhe peshkimit, përcjell FLAKA. 65 080 denarë po fitojnë në informacione dhe komunikime. 34 250 denarë neto janë marrë

Lexo tërë artikullin
Si ti gjejë dhe të kthejë paratë e fituara nga krimi ekonomik Maqedonia?

Si ti gjejë dhe të kthejë paratë e fituara nga krimi ekonomik Maqedonia?

Për të gjetur dhe kthyer me sukses paratë e fituara nga krimi ekonomik, prokurorët duhet të jenë të arsimuar mirë dhe gjyqtarët të përgatiten mirë për procedurat gjyqësore, tha Prof. Sunçana Roksandiq Vidiçka, profesor në Fakultetin Juridik në Zagreb. Gjëja

Lexo tërë artikullin
5% rriten pagat në spitale, shkolla dhe kopshte

5% rriten pagat në spitale, shkolla dhe kopshte

Për 5% rriten pagat e të punësuarve në spitale, shkolla dhe kopshte të fëmijëve. Rritja nis me rrogën e shtatorit, ndërkaq paratë janë siguruar me buxhetin e viti 2018-të. Ministri i financave Dragan Tevdovski thotë se rritja është bërë sipas

Lexo tërë artikullin
Paga mesatare zvogëlohet tre muaj radhazi, ekspertët: Rënia është sezonale

Paga mesatare zvogëlohet tre muaj radhazi, ekspertët: Rënia është sezonale

Paga mesatare zvogëlohet tre muaj radhazi. Në muajin korrik, sipas statistikave, ajo ishte 24.072 denarë, që është 131 denarë më pak se në qershor. Në muajin maj, kur filloi trendi rënës, mesatarja ishte më e larta dhe arriti në 24,509

Lexo tërë artikullin
Një në katër fëmijë vuan nga varfëria në Maqedoni

Një në katër fëmijë vuan nga varfëria në Maqedoni

Çdo i katërti fëmijë në Maqedoni është i varfër, që do të thotë se 28 për qind e fëmijëve në Maqedoni, ose 100 mijë vetë jetojnë në kushte të vështira. Vetëm një prej 300 fëmijëve të varfër ka mundësi të

Lexo tërë artikullin
Bujqit marrin paratë e para nga programi IPARD 2

Bujqit marrin paratë e para nga programi IPARD 2

Bujqit sot i kanë marrë paratë e para nga programi IPARD 2. Agjencia pagesore ka paguar 10 kontratat e para që arrijnë deri në 26,000 euro. Nga ky konkurs i parë i programit IPARD 2 për investime në bujqësi mbetet

Lexo tërë artikullin
Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE bujqit e rinj do të fitojnë mbështetje më të madhe financiare

Nikollovski: Me hyrjen në NATO dhe BE bujqit e rinj do të fitojnë mbështetje më të madhe financiare

Të rinjtë janë e ardhmja jonë, ata të cilët duhet të jenë shtytës të bujqësisë së Maqedonisë, për këtë jemi të përqendruar në zbatimin e masave të cilat do t’i motivojnë bujqit e rinj që të fillojnë agrobiznesin e tyre

Lexo tërë artikullin
Tevdovski: Inkuadrim në BE për prosperitet më të madh ekonomik

Tevdovski: Inkuadrim në BE për prosperitet më të madh ekonomik

Ministri i Financave Dragan Tevdovski, sot realizoi takim me kryetarin e komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski në të cilin biseduan për problemet vijuese të komunës, për mënyrat në të cilat pushteti qendror mund t’i ndihmojë qytetit. Tevdovski u bëri thirrje

Lexo tërë artikullin
Nikollovski: Filloi pagesa e blegtorëve për qumështin e dorëzuar

Nikollovski: Filloi pagesa e blegtorëve për qumështin e dorëzuar

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikollovski kumtopi se sot ka filluar pagesa ndaj blegtorëve për qumështin e dorëzuar me çfarë përmbyllet pagesa e subvencioneve për prodhimin dhe dorëzimin e qumështit në vitin 2017. Pagesa nga faza

Lexo tërë artikullin

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
17°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...