Për ajvar nevojiten së paku 3 mijë denarë

Për ajvar nevojiten së paku 3 mijë denarë

Shtatori është muaji i vështirësive për çdo amvisëri. Ai konsiderohet si muaji më me shumë harxhime, pasi fillon viti shkollor dhe njëkohësisht nisin përgatitjet për stinën e dimrit, si përgatitja e turshive, ajvarit dhe blerja e drunjëve për ngrohje. Shitja

Lexo tërë artikullin
Deri në fund të këtij muaji, do të fillojë rehabilitimi i 30 rrugëve në Maqedoni

Deri në fund të këtij muaji, do të fillojë rehabilitimi i 30 rrugëve në Maqedoni

Nuk ka vonesë në ndërtimin e rrugëve. Punët tani intensifikohen. Shumica e këtyre projekteve të infrastrukturës financohen nga paratë e institucioneve ndërkombëtare ku procedurat e tenderimit janë më të gjata, kështu që në disa mënyra gjërat fillojnë vetëm tani, në

Lexo tërë artikullin
Fermerët e rinj mund të aplikojnë për mbështetje financiare deri në 10 mijë euro

Fermerët e rinj mund të aplikojnë për mbështetje financiare deri në 10 mijë euro

Një ftesë e re për grante deri në 10,000 euro është shpallur për fermerët e rinj dhe fermerët e qumështit. Paratë mund të përdoren për fillimin e një aktiviteti bujqësor, por edhe për blerjen e pajisjeve për përpunimin e produkteve

Lexo tërë artikullin
Me hyrjen në BE, kreditë do të jenë më të lira

Me hyrjen në BE, kreditë do të jenë më të lira

Qytetarët e Maqedonisë do të marrin norma më të ulëta të interesit për kreditë, dhe norma më të larta interesi për depozitat e kursimit, pas hyrjes së vendit në Bashkimin Evropian – premtimet vijnë nga bankierët. Vetëm atëherë do të

Lexo tërë artikullin
Anëtarësimi në BE do të ulë barrierat për bizneset vendore

Anëtarësimi në BE do të ulë barrierat për bizneset vendore

Anëtarësimi në BE i Maqedonisë do të mundësojë një treg të hapur, i cili për çdo biznes do të thotë renditje më të madhe të produkteve, si dhe lehtësimin e punës, thonë njohësit e rpoblematikës. Shkëmbimi më i madh tregtar

Lexo tërë artikullin
Angjushev: Mendojmë për ngrirjen e kontributeve të punonjësve të tekstilit

Angjushev: Mendojmë për ngrirjen e kontributeve të punonjësve të tekstilit

Qeveria mendon për masën për ngrirjen e kontributeve të punonjësve në industrinë e tekstilit të dhe lëkurëtarisë. Këtë sot e paralajmëroi zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev në tribunën “Perspektivat e ekonomisë së Maqedonisë përmes anëtarësimit në NATO dhe BE”,

Lexo tërë artikullin
Kush bën më së shumti para në Maqedoni?

Kush bën më së shumti para në Maqedoni?

Njëmbëdhjetë kompani bënë të hyra neto më të mëdha se një miliard denarë, ose 16.3 milionë euro (për kompani) për gjashtë muaj. Më e madhe është OKTA, dhe në listën e pesë të parat janë: Makpetrol, Telecom, Alkaloid dhe Arcelor

Lexo tërë artikullin
HEC Manastir, 2.300 në muaj për kafe

HEC Manastir, 2.300 në muaj për kafe

Njoftimi për blerjen e pijeve, kafesë, kakaos, qumështit dhe çajit për tërë vitin për nevojat e HEC Manastirit, njoftoi sot Elektrana e Maqedonisë, përcjell FLAKA. Në HEC Manastir planifikojnë të ndajnë 1,673,243 denarë (mbi 27,000 euro) për këtë qëllim. Nëse

Lexo tërë artikullin
Biznes – gratë kërkojnë fond garantues për mbështetje financiare

Biznes – gratë kërkojnë fond garantues për mbështetje financiare

Edhe 100.000 euro janë të mjaftueshme për pilot-projektin përmes të cilit fillimisht financiarisht do të mbështetet sipërmarrësia në Maqedoni. Sipas Shoqatës së biznes grave, tek kompetentët ka disponim për krijimin e një lloj fondi garantues, por situata aktuale politike tani

Lexo tërë artikullin
Tevdovski: Anëtarësimi në BE dhe në NATO siguron hyrje të investimeve të huaja

Tevdovski: Anëtarësimi në BE dhe në NATO siguron hyrje të investimeve të huaja

Është me rëndësi që Maqedonia të integrohet në BE dhe në NATO sepse në këtë mënyrë të rinjtë do të mbesin në shtet dhe do të kenë perspektiva ku të punojnë, theksoi ministri i Financave në Qeverinë e Republikës së

Lexo tërë artikullin

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
17°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...