KSHZ, Nënkryetarja Shehu nis procedurat për zbatimin e gjuhës Shqipe

KSHZ, Nënkryetarja Shehu nis procedurat për zbatimin e gjuhës Shqipe

Nënkryetarja e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ, Ditmire Shehu, në seancën e sotme ka nxitur iniciativa për aplikimin e gjuhës Shqipe në këtë institucion, transmeton Agjencia e Lajmeve Flaka. Në mbledhje, Shehu ka kërkuar fillimisht që të ndryshohet rregullorja e punës

Lexo tërë artikullin
Ligji i gjuhëve gjatë javës publikohet në Gazetën Zyrtare

Ligji i gjuhëve gjatë javës publikohet në Gazetën Zyrtare

Një vit pas miratimit të tij në Kuvend, ligji për përdorimin e gjuhëve më në fund pritet të fuqizohet, duke u shpallur në Gazetën Zyrtare edhe pa nënshkrimin e Presidentit Gjorge Ivanov. Këtë e bëri të ditur ekskluzivisht për Alsat

Lexo tërë artikullin
Anulohet seanca e deklaratës solemne për anëtarët e ri të KSHZ-së

Anulohet seanca e deklaratës solemne për anëtarët e ri të KSHZ-së

Anulohet seanca e deklaratës solemne për anëtarët e ri të KSHZ-së. Flaka mëson që sot herët në mëngjes anëtarët e rinj të Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ, janë njoftuar që seanca është prolonguar për afat të pacaktuar dhe se brenda

Lexo tërë artikullin
Ekskluzive, një kuadër nga Gostivari do të drejton me Sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë

Ekskluzive, një kuadër nga Gostivari do të drejton me Sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë

Një kuadër nga Policia e Gostivarit do të drejton me Sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë. Agjencia e Lajmeve Flaka mëson ekskluzivisht që kryeshef i Sektorit të Punëve të Brendshme në Tetovë, edhe zyrtarisht është caktuar Amir Dalipi nga Gostivari.  “Sot mora

Lexo tërë artikullin
Ekskluzive, flet për “Flaka”, pronari i Kompanisë Vatani

Ekskluzive, flet për “Flaka”, pronari i Kompanisë Vatani

Në një prononcim ekskluziv për Agjencinë e Lajmeve Flaka, pronari i Kompanisë “Vatani”, nga Republika e  Kosovës, njëherit veprimtar i shquar i çështjes kombëtare, Ismet Sylejmani, sqaron dilemet mbi fotografinë që qarkullon në portalet e ndryshme të liderit të BDI-së,

Lexo tërë artikullin
Foto ekskluzive nga festimi i ditëlindjes së Ali Ahmeti në ambient familjarë: “Jemi krenarë me ty”

Foto ekskluzive nga festimi i ditëlindjes së Ali Ahmeti në ambient familjarë: “Jemi krenarë me ty”

Lideri i Bashkimit Demokratik (BDI) për Integri dhe Komandati i UÇK-së gjatë konfliktit të Maqedonisë në vitin 2001, ka mbushur sot 59 vjet. Ali Ahmeti, i cili që në moshë të re është njëri nga personazhet kryesore që punoi në

Lexo tërë artikullin

REKLAMA