Miqësia, ilaçi kundër sëmundjeve

Miqësia, ilaçi kundër sëmundjeve

Kush gjen një mik, gjen një thesar thotë shprehja e famshme popullore. Por përveçse të gjesh miqësi, edhe ti mbash ato gjatë gjithë jetës apo të krijosh të reja, veçanërisht në një moshë të avancuar është mjaft thelbësore. Këtë e

Lexo tërë artikullin
Si të mbetesh shtatzënë për gjashtë muaj?

Si të mbetesh shtatzënë për gjashtë muaj?

Një zgjidhje mund të jetë në horizont nëpërmjet një metode të re që lufton shterpësinë, e cila pretendon të ketë rezultate brenda 24 javësh. Trajtimi i ri fokusohet në largimin e bllokadës mendore që parandalon shtatzëninë dhe reduktimin e kortizolit,

Lexo tërë artikullin
Si ndryshojnë menstruacionet gjatë viteve tuaja të 20’ta, 30’ta dhe 40’ta

Si ndryshojnë menstruacionet gjatë viteve tuaja të 20’ta, 30’ta dhe 40’ta

Me kalimin e viteve  padyshim që organizmi  pëson ndryshime dhe me të ndryshon edhe rrjedha e periodave pjesërisht falë ndryshimeve hormonale të lidhura me moshën, si dhe përvojave të tilla si shtatzënia dhe perimenopauza.  Ky shkrim ju ndihmon të krijoni

Lexo tërë artikullin
7 ushqime për të fjetur mirë

7 ushqime për të fjetur mirë

Nëse keni probleme me gjumin gjatë natës, kjo mund të jetë për shkak të faktit se ju konsumoni darka tepër të rënda dhe një ushqim jo të shëndetshëm. Por, cilat janë ushqimet më të mira për të fjetur rehat? Para

Lexo tërë artikullin
Kaviteti luftohet me farat e rrushit

Kaviteti luftohet me farat e rrushit

Ekspertët e Universitetit të Ilinoisit, në Chicago College of Dentistry kanë zbuluar se farat e rrushit ndihmojnë në forcimin e dhëmbëve dhe luftën ndaj kavitetit. Shkencëtarët thonë se mund të përforcohet mbushja e dhëmbëve. Ky studim thonë ata mund ti

Lexo tërë artikullin
Një tatuazh për verën

Një tatuazh për verën

Mjaft persona tundohen nga një tatuazh, sidomos gjatë periudhës së verës, kur trupi ekspozohet më tepër. Tendencat e tatuazheve janë në zona të ndryshme të trupit dhe të llojeve të ndryshme. Të vogla apo të mëdha, me ngjyrë apo bardhë

Lexo tërë artikullin
Nuk ka më xhinse të ngushta

Nuk ka më xhinse të ngushta

Për shumë vite me radhë xhinset e ngushta kanë qënën kryefjala e modës së xhinseve, por tashmë do të duhet të ngelen në fund të garderobës, dhe ku i dihet mund të dalin prej aty kur të rikthehen prapë në

Lexo tërë artikullin