Kthehu në faqen kryesore

Fshati Vërtok

Burimi i lumit Vardar, atraksion turistik

Burimi i lumit Vardar, atraksion turistik

Nxënës të shkollave të ndryshme të Maqedonisë, por edhe vizitorë të tjerë nga brenda dhe jashtë shtetit, vazhdimisht janë duke frekuentuar këtë lokalitet që me plotkuptimin e fjalës paraqet një pasuri të madhe natyrore. Interesimi në rritje nga ana e

Lexo tërë artikullin
Lumi Vardar, lumi bardhar…

Lumi Vardar, lumi bardhar…

Cili ishte emri i vërtet i lumit Vardar në kohën e Ilirëve ? Fakte të reja historike dhe shkencore nxjerrin në pah gjenezën e emërimit të lumit më të gjatë që kalon nga Maqedonia dhe që buron në fshatin Vërtok të Gostivarit.

Lexo tërë artikullin
Vërtoku vend-burimi i lumit Vardar

Vërtoku vend-burimi i lumit Vardar

Lumi Vardar ose Vardari, (maqedonisht Вардар, greqisht Αξιός = Aksiós (ose Βαρδάρης), latinisht Axius), është lumi më i madh dhe më i gjatë në Maqedoni, buron pranë fshatit Vërtok afër Gostivarit në Republikën e Maqedonisë. Ai përshkon tërë Maqedoninë, kalon

Lexo tërë artikullin

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...