Borxhi i Maqedonisë në aspektin kushtetues

Borxhi i Maqedonisë në aspektin kushtetues

Njerëzit në mënyra të ndryshme tentojnë që ta mbulojnë apo anashkalojnë turpin dhe ndjenjën e fajësisë, që nuk ishin pjesë e luftës së vitit 2001 dhe tentojnë që këtë turp ta tejkalojnë duke e nënçmuar Marrëveshjen e Ohrit, kurse pala

Lexo tërë artikullin
INTERVISTA – Nuhiu:  Është e nevojshme që dyert e MPB-së të mbeten të hapura edhe për një kohë për shqiptarët

INTERVISTA – Nuhiu: Është e nevojshme që dyert e MPB-së të mbeten të hapura edhe për një kohë për shqiptarët

Agjencia e Lajmeve “Flaka”, realizoi intervistë me zëvendësministrin e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu. Në megaintervistën e dhënë për Flaka, Nuhiu flet për aktualitet brenda Ministrisë së Punëve të Brendsme (MPB), me theks të veçantë çështjet që i tangojnë shqiptarët.

Lexo tërë artikullin
Intervista, zëvendësministri Nuhiu flet për aktualitet në MPB !

Intervista, zëvendësministri Nuhiu flet për aktualitet në MPB !

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, në një intervistë ekskluzive për Agjencinë e Lajmeve “Flaka”, flet për qeverisjen e tij në postin e zëvendësministrit në gjashtë muajt e para të marrjes së mandatit. “Postin e zëvendësministrit e ushtroni në

Lexo tërë artikullin
E vërteta nuk ka rëndësi – si ndikojnë lajmet negative te njerëzit

E vërteta nuk ka rëndësi – si ndikojnë lajmet negative te njerëzit

Lajme negative për terrorin arrijnë të pafiltruara dhe në mënyrë direkte përmes medieve sociale gjithnjë e më shumë njerëz. Cilat janë pasojat? Profesor Oliver Quiring, ekspert i shkencave të komunikimit shpjegon për DW. DW: Çfarë do të thotë për njerëzit

Lexo tërë artikullin
INTERVISTË EKSKLUZIVE – Fitorja e fundit, Seferi: Ky titull vlen shumë për mua !

INTERVISTË EKSKLUZIVE – Fitorja e fundit, Seferi: Ky titull vlen shumë për mua !

  Në një intervistë ekskluzive për Flaka – Media Online, boksieri i mirënjohur kombëtar dhe ndërkombëtar, Sefer Seferi flet mbi fitoren e arritur së fundmi përballë hungarezit, Laszlo Hubert duke fituar titullin “WBF-Intercontinental”. Seferi thotë se kjo ndeshje i ka

Lexo tërë artikullin