#Investigim | Ofertat për zbritje të çmimeve, shpeshherë janë vetëm një mashtrim

#Investigim | Ofertat për zbritje të çmimeve, shpeshherë janë vetëm një mashtrim

Mashtrimet ndaj qytetarëve në çmime të artikujve nga qendra të ndryshme tregtarë në Maqedoni, janë rritur shumë, ku po thuajse për ç’do ditë ka qytetarët që ankohen për mashtrime të çmimeve nga këto qendra tregtare, shkruan Flaka.  Zbritje çmimesh nga

Lexo tërë artikullin
#Investigim | “Capitol Mall” asnjë fjalë në Shqip për klientin shqiptar

#Investigim | “Capitol Mall” asnjë fjalë në Shqip për klientin shqiptar

Edhe Qendra Tregtare “Capitol Mall” në Shkup, gjuhën shqipe nuk e përfillë në asnjë komunikim me opinionin dhe klientin shqiptar, shkruan Flaka.  Në faqen në internet, por edhe në publicitet dhe shënimet brenda qendrës tregtare, gjuha shqipe nuk po gjenë

Lexo tërë artikullin
#Investigim | “Skopje City Mall” me ndërrimin e pronarit e fshiu gjuhën Shqipe

#Investigim | “Skopje City Mall” me ndërrimin e pronarit e fshiu gjuhën Shqipe

Qendra Tregëtare “Skopje City Mall”, në Shkup pas ndërrimit të pronarit ka fshirë opsionin e gjuhës shqipe nga faqja zyrare në  internet, sakaq, edhe publicitetin e realizon vetëm në  gjuhën maqedonase, njofoton Flaka.  Investigimi i kryer nxjerr në pah heqjen e

Lexo tërë artikullin
Pollogu “vlon”, me vallëtare, kamariere dhe këngëtare nga Shqipëria, Serbia e Bullgaria

Pollogu “vlon”, me vallëtare, kamariere dhe këngëtare nga Shqipëria, Serbia e Bullgaria

Pollogu “vlon”, me vallëtare dhe këngëtare nga Shqipëria, Serbia, Bullgaria dhe Mali i Zi. Kështu flasin të dhënat që posedojnë organet e rendit. Në aksinet e realizuara, Policia hasi 186 shtetase të huaja apo të Maqedonisë. Sipas statistikave policore, ky numër është

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Apo shndërrohet Çairi në zonë krimi për larje hesapesh mes grupeve kriminele

#Investigim | Apo shndërrohet Çairi në zonë krimi për larje hesapesh mes grupeve kriminele

Ministria e Punëve të Brendshme ka dhënë detaje në lidhje me incidentin e armatosur në Çair, ku dje rreth orës 17:15 janë dëgjuar të shtëna përballë shtëpisë së pleqve në lagjen Fushë Tophan.  “Sot rreth orës 17:15, në rrugën B.

Lexo tërë artikullin
#Investigim | “Ramstore Mall” i do shqiptarët si kileintë por jo edhe gjuhën e tyre | FOTO

#Investigim | “Ramstore Mall” i do shqiptarët si kileintë por jo edhe gjuhën e tyre | FOTO

Ramstore Mall – Shkup i do shqiptarët si kileintë por jo edhe gjuhën e tyre. Në aksione të ndryshme, kjo kompani reklamacionin e bënë vetëm në gjuhën maqedonase, shkruan Flaka.com.mk   Së fundmi, kjo kompani ka lansuar fushatën për zbirjte

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Hipotekat bankare, shumë familje gostivarase humbasin pasurinë

#Investigim | Hipotekat bankare, shumë familje gostivarase humbasin pasurinë

Katër shtëpi, një banesa, ndërtesë, 8 lokale dhe 2 punëtori janë konfiskuar nga dy banka komerciale në qytetin e Gostivarit, njofton Flaka  Deri te konfiskimi i pronës, ka ardhur për shkak të moskthimit të kredisë që qytetarët i kanë marrë nga këto banka. Kjo

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Birësimi i fëmijëve bonjak, vazhdon të mbetet tabu temë

#Investigim | Birësimi i fëmijëve bonjak, vazhdon të mbetet tabu temë

Birësimi apo adaptimi i fëmijëve bonjak, vazhdon të mbetet një tabu temë për banorët e regjionit të Gostivarit. Se është kështu flasin shifrat nga Qendra për Punë dhe Politikë Sociale në Gostivar, ku dhe nuk kanë regjistruar asnjë birësim brenda

Lexo tërë artikullin
#Investigim | Ky lypës është një mashtrues i madh

#Investigim | Ky lypës është një mashtrues i madh

“Ky person është maqedonas, ka veturë, ka shtëpi të mirë, para, disa vetura. Ai ka rrahur një nënë tetovare sa që e humbi vetëdijen derisa arritëm ta shpëtojmë. Ky lypës nuk meriton lëmoshë nga shqiptarët”. Ky denoncim është bërë nga

Lexo tërë artikullin

ARKIVI I LAJMEVE