Dehari vlerësoi me çmim suksesin e kampionit shtetëror në boks Beqir Limanin

Dehari vlerësoi me çmim suksesin e kampionit shtetëror në boks Beqir Limanin

Kërçovë : Dehari vlerësoj me çmim suksesin e kampionit shtetror në boks Beqir Limanin Posted by TV Gurra on Wednesday, November 13, 2019

Lexo tërë artikullin
Tokë e banorëve apo e shtetit? Kryetari i Vrapçishtit u përgjigjet protestuesve

Tokë e banorëve apo e shtetit? Kryetari i Vrapçishtit u përgjigjet protestuesve

Toka për të cilën ditë më parë protestuan banorët e Komunës së Vrapçishtit është tokë shtetërore dhe jo ‘vakëf’ siç pretendojnë banorët, thotë kreu i Komunës Isen Shabani. “Për pronën për të cilën protestonin atë ditë banorët, është pronë e

Lexo tërë artikullin
Në rajonin e Kërçovës ngrohja në shkolla në nivelin e duhur

Në rajonin e Kërçovës ngrohja në shkolla në nivelin e duhur

Në të gjitha nëntë shkollat fillore dhe dy të mesme komunale në rajonin e Kërçovës nuk ka asnjë problem rreth ngrohjes së hapësirave shkollore. Kjo është në nivel të duhur që nga fillimi i sezonit të ngrohjes, theksoi udhëheqësi në

Lexo tërë artikullin
Zjarri që u shfaq në deponinë Rusino në Gostivar është vënë nën kontroll

Zjarri që u shfaq në deponinë Rusino në Gostivar është vënë nën kontroll

Zjarri që u shfaq sot në mëngjes në deponinë rajonale Rusino, afër Gostivarit, është vënë nën kontroll, informojnë nga ndërmarrja publike komunale. Zjarri është shfaqur rreth orës 3 të mëngjesit në anën perëndimore të deponisë në sipërfaqe prej rreth gjysmë

Lexo tërë artikullin
Ganiu: Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë

Ganiu: Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë

Përmirësojmë infrastrukturën rrugore në rrugën Klinska Lesa të lagjes Seravë. E dielë e bukur me diell dhe kohë ideale për të kryer punë të dobishme në shërbim të jetës së qytetarëve. I shoqëruar nga qytetarë të lagjes Seravë, inspektova realizimin

Lexo tërë artikullin
Komuna e Çairit solidarizohet me familjarët e shtëpive të djegura në lagjen Seravë

Komuna e Çairit solidarizohet me familjarët e shtëpive të djegura në lagjen Seravë

Në seancën e 29-të të Këshillit të Komunës së Çairit, u miratua njëzëri nga të gjithë këshilltarët propozimi për ndihmën financiare për familjarët e dy shtëpive të djegura në lagjen Seravë. Po ashtu, Komuna e Çairit po ndërmjetëson që të

Lexo tërë artikullin
Kryetari i Sarajit Blerim Bexheti dhe ambasadori i Hungarisë Laslo Duks,këmbejnë pëvojat për fondet paraaderuese të BE-së

Kryetari i Sarajit Blerim Bexheti dhe ambasadori i Hungarisë Laslo Duks,këmbejnë pëvojat për fondet paraaderuese të BE-së

Kryetari I komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, ka pritur në takim, ambasadorin e Hungarisë ekselencën e tij, Laslo Duks dhe drejtorin e Instituit ‘ZIP’ Agim Selami. Gjatë këtij takimi, mes kreut të komunës së Sarajit Blerim Bexhetit dhe ambasadorit të

Lexo tërë artikullin
“Java botërore e fëmijëve, Merko mirëpret fëmijët dhe pjesë të stafit të çerdhes “Dielli”

“Java botërore e fëmijëve, Merko mirëpret fëmijët dhe pjesë të stafit të çerdhes “Dielli”

Në kuadër të javës botërore të fëmijëve , sot pjesë e fëmijëtve dhe stafit të çerdhes “Dielli” vizituan Komunën e Strugës dhe realizuan takim me Kryetarin Ramiz Merko. Fëmijët kishin përgatitur letra në shishe ku kishin shkruar të drejtat e

Lexo tërë artikullin
Në Çair do të vendoset busti i Presidentit Amerikan, Wilson

Në Çair do të vendoset busti i Presidentit Amerikan, Wilson

Në seancën e 29-të të saj, Këshilli i Komunës së Çairit njëzëri miratoi pikën e rendit të ditës të propozuar nga ana ime për vendosjen e bustit të Presidentit Amerikan Woodrow Wilson para ndërtesës administrative të Komunës së Çairit, me

Lexo tërë artikullin
Bejta viziton Strugën, Merko e njofton me investimet e realizuara

Bejta viziton Strugën, Merko e njofton me investimet e realizuara

Nënkryetari i BDI-së, Nevzat Bejta ditën e enjte realizoi vizitë në Komunën e Strugës për të parë nga afër punimet dhe ecurin e komunës nën drejtimin e anëtarit të kryesisë qëndrore të BDI-së njëherazi dhe kryetarit të Komunës së Strugës,

Lexo tërë artikullin

REKLAMA