Dibra nikoqire e evenimentit për ditën e policisë

Dibra nikoqire e evenimentit për ditën e policisë

“Dibra u zgjodh si qytet ku u mbajt një aktivitet i ministrisë së punëve të brendshme të RMV me rastin e ditës së policisë. Demonstrimi taktik i forcave për reagim të shpejtë ishte shumë atraktiv për qytetarët dhe të rinjtë.

Lexo tërë artikullin
Ganiu paralajmëron palestrën e re sportive në Çair

Ganiu paralajmëron palestrën e re sportive në Çair

Në Shkollën Fillore “Kongresi i Manastirit” ekipi i angazhuar i punës nga Sektori i Urbanizmit të Komunës së Çairit sot filloi procesin përgatitor të terrenit për ndërtimin e palestrës së re sportive, transmeton MIA. “Kjo fazë e punës përfshin mënjanimin

Lexo tërë artikullin
Në Strugë fillojnë asfaltimet në rr. Partizanska

Në Strugë fillojnë asfaltimet në rr. Partizanska

Në ditët në vijim pritet të përfundohet me asfaltimin e rrugës Partizanska, me të cilën përmbyllet rekonstruimi i kësaj rruge. Punimet në teren po zhvillohen me intensitet të lartë ashtu që të përfundohen sa më shpejtë meqënëse sezoni veror po

Lexo tërë artikullin
Komuna e Likovës paralajmëron sallën e re sportive në Mateç

Komuna e Likovës paralajmëron sallën e re sportive në Mateç

“Filluan punimet e ndërtimit të sallës sportive në SHFK “Kultura” f.Mateç.” – shprehen nga Komuna e Likovës.

Lexo tërë artikullin
“Kongresi i Manastirit” së shpejti me sallë sporti

“Kongresi i Manastirit” së shpejti me sallë sporti

Përgatitet terreni për ndërtimin e palestrës sportive të Shkollës Fillore “Kongresi i Manastirit” në Çair. Sot në Shkollën Fillore “Kongresi i Manastirit”, Sektori i Urbanizmit në Komunën e Çairit së bashku me ekipin e angazhuar të punës filloi procesin përgatitor

Lexo tërë artikullin
Nuk ndalet Merko, vetëm sot promovoi katër projekte

Nuk ndalet Merko, vetëm sot promovoi katër projekte

Rregullim dhe zgjerim të hyrjes egzistuese Rregullim dhe zgjerim të hyrjes egzistuese të qytetit nga rrethrrotullimi në rrugën magjistrale në drejtim të shkollave të mesme deri tek ndërlidhja me rrugën Boro Haxhieski. Përfundoi faza e parë e ndërrimit të gypave

Lexo tërë artikullin
Kryetari Duka takoi karateistët më të suksesshëm dibran

Kryetari Duka takoi karateistët më të suksesshëm dibran

Kryetari i Dibrës, Hekuran Duka në kabinetin e tij i pranoi karateistët më të suksesshëm dibran, anëtarë të Klubit të Karatesë “Uraniku”, të kryesuar nga trajneri i tyre Durim Paçuku. Te kryetari i Komunës ishin Rion Pasholli dhe Sara Duka

Lexo tërë artikullin
Kërçova organizatore e Olimpiadës së shtatë speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara

Kërçova organizatore e Olimpiadës së shtatë speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara

Klub Lajons i Kërçovës sot ishte nikoqir dhe organizator i Olimpiadës speciale për fëmijë me aftësi të kufizuara, e cila tradicionalisht mbahet çdo vit. Ngjarja është mbajtur në kompleksin sportiv “Jançica” në Kërçovë, në organizim të Kubit Lajons – Kërçovë

Lexo tërë artikullin
Dibër, aktivitet ekologjik në kuadër të ditës së lumit Drin

Dibër, aktivitet ekologjik në kuadër të ditës së lumit Drin

Nën patronatin e qendrës për përkrahje të shoqatave joqeveritare CSCD, me mbështetje të Forumit Rrinor të BDI-së, me përkrahje të Kryetarit të Komunës Dibër z.Hekuran Duka, dhe me pjesëmarrje të shkollave të qytetit të Dibrës, sot u organizua dita e

Lexo tërë artikullin
Komuna e Kërçovës me thirrje për mbrojtje nga zjarri

Komuna e Kërçovës me thirrje për mbrojtje nga zjarri

Të respektuar qytetarë të Kërçovës, Gjatë ditës së sotme në anën e fshatit Popojan dhe sipërfaqet pyjore të cilat bashkohen me fshatin Drogomish është paraqitur zjarr i cili ka shkaktuar dëme të mëdha materiale dhe ekologjike. Gjithashtu, edhe në fshatin

Lexo tërë artikullin