Xhepçishtë, rreth 300 nxënës mësojnë në kushte të rrezikshme

Xhepçishtë, rreth 300 nxënës mësojnë në kushte të rrezikshme

Ujë që rrjedh nga llambat elektrike, klasa të mbushura me kova, oborr i pa pastruar nga bora. Kjo është gjendja në të cilën ndodhet shkolla fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në fshatin Xhepçisht. Kjo situatë, ka alarmuar sot prindërit e nxënësve

Lexo tërë artikullin
Dehari kërkon disiplinë më të madhe për sukses të arsimit në Kërçovë

Dehari kërkon disiplinë më të madhe për sukses të arsimit në Kërçovë

Në deklaratën për mediat lokale, kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari dërgoi mesazh të fuqishëm deri te të gjitha punonjësit e arsimit, sidomos deri te drejtorët e këtyre institucioneve. Ai tha se është koshientë që duhet të ngrihet arsimi

Lexo tërë artikullin
Kërçovë, mjekët: Sivjet më pak të prekur nga gripi sezonal

Kërçovë, mjekët: Sivjet më pak të prekur nga gripi sezonal

Krahasuar me periudhën e njejtë të vitit të kaluar, numri i të prekurve nga gripi sezonal në Kërçovë sivjet është shumë më i vogël. Sipas mjekut Hasan Bekteshi, ky numër është i zakonshëm për muajt e dimrit por ai mund

Lexo tërë artikullin
Mospastrimi i rrugëve, autoritetet fajësojnë erën

Mospastrimi i rrugëve, autoritetet fajësojnë erën

Qytetarët nëpër rrjetet sociale alarmojnë se autostradat nuk janë pastruar dhe nuk janë të sigurta për qarkullim. Shembull i tillë është ky videomaterial i bërë në rrugën Shkup-Veles. Kaos është edhe në Tetovë. Në rrjetet sociale qytetarët apelojnë për kujdes

Lexo tërë artikullin
Eco Guerilla: Qeveria po ndot Tetovën, nuk ndërtohet qarkorja

Eco Guerilla: Qeveria po ndot Tetovën, nuk ndërtohet qarkorja

Lëvizja Eco Guerilla reagon për joseriozitetin e Qeverisë, ku dje paraqiti planin strategjik për zhvillimin e infrastukturës rrugore, me të cilin anashkalohet Tetova. Sipas saj, Segmentet rrugore me frekuencë më të madhe qarkullimi në Maqedoni janë Tetovë-Gostivar (rreth 12.000 automjete

Lexo tërë artikullin
Shkollat e Tetovës gati për të pritur nxënësit në gjysmëvjetorin e dytë

Shkollat e Tetovës gati për të pritur nxënësit në gjysmëvjetorin e dytë

Të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në në komunën e Tetovës, i kanë kryer të gjitha përgatitjet e nevojshme për fillimin e gjysmëvjetorit të dytë, të vitit shkollor 2018/2019, bëri të ditur udheheqësi i Sektorit për veprimtari publike pranë

Lexo tërë artikullin
Festat e fundvitit, Dehari ndanë pako dhe ushqime për fëmijët | FOTO

Festat e fundvitit, Dehari ndanë pako dhe ushqime për fëmijët | FOTO

Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari ka dhuruar pako për fëmijët e çerdheve dhe artikuj ushqimor për fëmijë me aftësi të kufizuara në Kërçovë, përcjell FLAKA. “Për nder të festave të fundvitit, ndamë

Lexo tërë artikullin
Gostivar, lëshohet në përdorim salla sportive në Sh. F. “Mustafa Kemal Ataturk”

Gostivar, lëshohet në përdorim salla sportive në Sh. F. “Mustafa Kemal Ataturk”

Me ceremoni solemne sot u lëshua në përdorim salla sportive në Shkollën Fillore “Mustafa Kemal Ataturk” në Gostivar. Nxënësit me këtë rast me ndihmën e arsimtarëve të tyre kishin përgatitur një program të begatë kulturoro-artistik. Ministri i arsimit, Arbër Ademi,

Lexo tërë artikullin
U mbajë konferenca përkujtimore “Kërçovarët për Kërçovën”

U mbajë konferenca përkujtimore “Kërçovarët për Kërçovën”

Sot në Kërçovë u mbajtë konferenca përkujtimore “Kërçovarët për Kërçovën” në të cilën u prezentuan kumtesa për zhvillimet historike, arsimore dhe personalitetet që kanë lënë gjurmë në historiografinë e kësaj treve. Në organizim të Muzeut të Maqedonisë perëndimore dhe komunës

Lexo tërë artikullin
Miratohet Buxheti i komunës së Kërçovës për vitin 2019

Miratohet Buxheti i komunës së Kërçovës për vitin 2019

Këshilli i komunës së Kërçovës mbajti mbledhjen e 16 me radhë në të cilën me shumicë votash u miratua Buxheti komunal për vitin 2019. Temë qendrore e seancës së sotme të Këshillit komunal të Kërçovës ishte propozim buxheti i vitit

Lexo tërë artikullin