Arrestohet dilerI i kokainës dhe heroinës në Maqedoninë e Veriut

Arrestohet dilerI i kokainës dhe heroinës në Maqedoninë e Veriut

Padi penale është ngritur kundër një burri 33 vjeçar në shtëpinë e të cilit gjatë bastisjes janë gjetur heroinë dhe kokainë. Nga Ministria e Punëve të Brendshme sot informuan se në shtëpinë e tij dje janë gjetur kavanoza qelqi me

Lexo tërë artikullin
Rrahje në Strugë

Rrahje në Strugë

Një person prej fshatit Frangovë të Strugës fizikisht ka sulmuar një bashkëfshatar në një kafe bar në Strugë, kumtoi sot SPB Ohër. Sipas policisë, dje në orën 10 e 30 minuta, në një kafe bar që gjendet në rrugën “Vlado

Lexo tërë artikullin
Një zjarr malor është përhapur në atarin e fshatit Kunovë

Një zjarr malor është përhapur në atarin e fshatit Kunovë

Shtatëdhjetë e tre vjeçari M.M. nga fshati Bellovishtë e Gostivarit, më datë 5 dhe 6 mars ka denoncuar zjarr malor i cili është përhapur në atarin e fshatit Kunovë. Është djegur rrethë dyzetë hektar pyje me drunjë Ahu dhe tjera. Zjari është

Lexo tërë artikullin
Një tjetër zjarr u përhap në atarin e fshatit Saraqinë

Një tjetër zjarr u përhap në atarin e fshatit Saraqinë

Dje (7- mars) rrethë orës 14 e 40 minuta, 68-vjeçari A.R. nga Tetova, ka denoncuar se është përhapur zjarr në në kopshtin e tij me vishnje, me lokacion në atarin e fshatit Saraqinë, në vendin e quajtur ,,Uji i ftohtë,, Është

Lexo tërë artikullin
Zjarr në atarin e fshatit Jegunovcë

Zjarr në atarin e fshatit Jegunovcë

Njëzetë e gjashtë vjeçari I.P. nga fshati Jegunovcë e Tetovës, dje (7-mars) rrethë orës 12.00 , ka denoncuar zjarr në lokacionin e quajtur ,,Krufçe,, në atarin e fshatit Jegunovcë. Zjarri është përhapur në rrethë 200 metra katrorë, ku janë djegur drunj të llojeve

Lexo tërë artikullin
Gostivar, arrestohet një banor i Negotinës

Gostivar, arrestohet një banor i Negotinës

Në rrugën ,,Vëllezrit Bllazhevski,, në Gostivar, dje (7- mars) rrethë orës 17 e 30 minuta, është privuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policorë Gostivar 45-vjeçari B.A. nga fshati Negotinë e Pollogut. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur dhe konfiskuar

Lexo tërë artikullin
Brenda 24 orëve dy arrestime në Tetovë

Brenda 24 orëve dy arrestime në Tetovë

Dje (7-mars) rreth orës 13.00, në Tetovë është privuar nga liria 23-vjeçari A.I. nga fshati Pirok i Tetovës, tek i cili gjatë kontrollit të kryer është gjetur ddhe konfiskuar marihuanë. Pas zbardhjes së plotë të rastit, kundër personit A.I. do të pasoj edhe

Lexo tërë artikullin
Privohet nga liria 47-vjeçari nga fshati Reçicë e Vogël

Privohet nga liria 47-vjeçari nga fshati Reçicë e Vogël

Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendëshme Tetovë, dje (7-mars) rreth orës 14 e 30 minuta, e kanë privuar nga liria 47-vjeçarin G.C. nga fshati Reçicë e Vogël. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tij, është gjetur dhe konfiskuar marihuanë, ndërsa G.C

Lexo tërë artikullin
Sulmohet një polic në Kërçovë

Sulmohet një polic në Kërçovë

Një banor i Kërçovës është arrestuar, pasi në mënyrë verbale dhe fizike ka sulmuar një polic, i cili është munduar ta legjitimojë. Në stacionin policor Kërçovë dje rreth orës 19:00 është paraqitur se  në bulevardin “Osloboduvanje” 18 vjeçari B.D. verbalisht 

Lexo tërë artikullin
Gostivar, babai godet me thikë të birin

Gostivar, babai godet me thikë të birin

Policia në Gostivar ka arrestuar një gjashtëdhjetë vjeçar të dyshuar se e ka lënduar djalin e tij me thikë. Sipas SPB Tetovë dje rreth orës 17:10 nga Qendra mjekësore Gostivar është denoncuar në polici se tek ta me lëndime është

Lexo tërë artikullin