Çmime më të larta në ndërtimtari, presin udhëheqësit e firmave

Çmime më të larta në ndërtimtari, presin udhëheqësit e firmave

Çmimet e shitjes në ndërtimtari pritet që të rriten në periudhën e ardhshme, bënë të ditur udhëheqësit e firmave ndërtuese në vlerësimin për gjendjen afariste në sektor, të cilën e publikoi sot Enti Shtetëror për Statistikë. Indikatori i besimit në

Lexo tërë artikullin
Hapet “Retail Park”, i pari i llojit të vet në Maqedoninë e Veriut

Hapet “Retail Park”, i pari i llojit të vet në Maqedoninë e Veriut

Hapet “Ritel Park Point”, qendra e parë tregtare e këtij lloji në Maqedoninë ë Veriut. Kjo qendër tregtare e cila ndodhet në Komunën e Butelit, ka sjellë në një vend 22 brende të njohura. Është ‘Ritel parku’ i parë që

Lexo tërë artikullin
Helenik Petroleum, Qeveria po kërkon zgjidhje për padinë

Helenik Petroleum, Qeveria po kërkon zgjidhje për padinë

Autoritetet pa zbuluar detaje, janë në bisedime me Helenik Petroleum për padinë e njoftuar të kompanisë greke prej 30 milionë euro. Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi konfirmoi se janë mbajtur disa takime me Helenik Petroleum, pa specifikuar elementë të tjerë.

Lexo tërë artikullin
Kryeprokurorja Janeva, e lidhur më shumë se sa dukej me Boki 13

Kryeprokurorja Janeva, e lidhur më shumë se sa dukej me Boki 13

Stili dhe jeta e saj ndryshoi pas njohjes së tyre. Mësohet se Janeva, vetëm para pak javësh ka bërë një ndërhyrje kirurgjikale, në një nga spitalet e vendit, për t’iu përshtatur stilit të ri të jetës. Ajo kishte vendosur unazë

Lexo tërë artikullin
Qyteti i Shkupit në gushti nis të menaxhojë me Drisllën

Qyteti i Shkupit në gushti nis të menaxhojë me Drisllën

Kreu i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov mblodhi kryetarët e komunave për të promovuar rikonstruktimin e rrugës Indira Gandi. Por interesi i gazetarëve ishte çështja me deponinë Drislla, e cila u morr në menaxhim të Qytetit të Shkupit pas mosmarrëveshjes

Lexo tërë artikullin
Emrat e drejtorëve të rinj, javën e ardhshme

Emrat e drejtorëve të rinj, javën e ardhshme

Të martën që vjen pritet të përmbyllen emrat e drejtorëve të rinj. Alsat nga burimet e tij mëson se BDI-ja do t’i mbaj të njëjtat pozita, pa asnjë ndryshim. Partia e Ahmetit përsëri do t’i udhëheq 5 drejtoritë dhe do

Lexo tërë artikullin
Kuvend, pr/ligj për mbrojtjen e pacientëve

Kuvend, pr/ligj për mbrojtjen e pacientëve

Pacientët në Maqedoninë e Veriut janë të diskriminuar në baza të ndryshme dhe këtë e pranon edhe ministri i shëndetësisë Venko Filipçe, i cili në Komisionin parlamentar të Shëndetësisë prezantoi propozim ligjin për të drejtat  e pacientëve. Megjithatë VMRO-ja konsideron

Lexo tërë artikullin
Konfiskohet pasuria e kompanisë “Transmet”, plot 19 milionë euro

Konfiskohet pasuria e kompanisë “Transmet”, plot 19 milionë euro

Tash 10 ditë Agjencia për menaxhim me prona të konfiskuara vepron sipas vendimit gjyqësor për konfisikimin e pronës së kompanisë “Transmet” të Sead Koçan. Vendimi është i ndërlikuar, thotë drejtori i Agjencisë, Faton Asani, pasi shteti duhet të konfiskojë pronë

Lexo tërë artikullin
“Reket”, Kamçevi në fillim i kishte kërkuar ndihmë Zaevit

“Reket”, Kamçevi në fillim i kishte kërkuar ndihmë Zaevit

Orce Kamçev fillimisht ndihmë ka kërkuar nga kryeministri Zoran Zaev. Së pari iu ka ankuar atij se i kërkojnë para për të ndikuar në lëndën e Prokurorisë Speciale, “Perandoria” ku Kamçev është njëri nga të akuzuarit. Zaev rastin menjëherë e

Lexo tërë artikullin
Ali Ahmeti: Të arriturat tona shqetësojnë shërbimet dhe viktimat e tyre

Ali Ahmeti: Të arriturat tona shqetësojnë shërbimet dhe viktimat e tyre

Të nderuar vëllezër, Çdo komb me fanatizëm i ruan vlerat që i ka ndërtuar me shekuj, edhe ne si Shqiptar na ka rrënë që të ndërtojmë vlerat, historinë edhe indetitetin, jo që jemi ne pjestarë të kësaj lëvizje të një

Lexo tërë artikullin