Efektet mbi ekonominë nga sanksionet e mundshme nga ana e bashkësisë ndërkombëtare

Finance Think vlerëson se çfarëdo qoftë sanksionesh nga ana e komunitetit ndërkombëtar ndaj Maqedonisë që do t’i referoheshin gjithë popullatës – të llojit të sanksioneve tregtare dhe financiare, bllokadë shtesë apo regres i integrimeve në Bashkimin Evropian dhe të ngjashme

Lexo tërë artikullin
Shoqata e Selmanit në mbrojtje të Bozhinovskit

Shoqata e Selmanit në mbrojtje të Bozhinovskit

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë kërkon nga autoritetet gjyqësore që të shfajsohet dhe të lirohet menjëherë gazetari Zoran Bozhinovski, i cili aktualisht ndodhet në paraburgim në Shkup. Nga SHGM përmes një komunikate thonë se Bozhinovski është i fajësuar në mënyrë

Lexo tërë artikullin
Shokon Mehmeti: Ambasada shqiptare, afërsi me BDI

Shokon Mehmeti: Ambasada shqiptare, afërsi me BDI

Politikani shqiptar nga Shkupi, Kim Mehmeti, ka kritikuar ashpër ambasadën e Shqipërisë në Maqedoni, për siç thotë ai, afërsinë e ambasadës me BDI-në e Ali Ahmetit.  Ai ka thënë se nuk ka dyshim se Tirana zyrtare është ajo që vendosë dhe

Lexo tërë artikullin
Lëvizja “Protestoj”, reagon për arrestimet e fundit

Lëvizja “Protestoj”, reagon për arrestimet e fundit

Për arrestimin e Zdravko Savevskit kanë reaguar edhe nga lëvizja “Protestoj”. Sipas tyre përderisa udhëheqësit poliktik të koruptuar po falen, diktatura po godet ndaj atyre që morën guximin të ngrejnë zërin e tyre. “Është e qartë se regjimi është duke

Lexo tërë artikullin
Kuqi takoi ambasadorin Reka

Kuqi takoi ambasadorin Reka

Sot, ministri i Ekonomisë, z.Driton Kuqi, realizoi një takim me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Shkup, z.Fatos Reka, me ç’ rast u theksua se marrëdhëniet mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Shqipërisë janë të shkëlqyera, si në fushën

Lexo tërë artikullin
Reagim i Eco Guerilla: Po priten drunj në Tetovë

Reagim i Eco Guerilla: Po priten drunj në Tetovë

Organizata  Eco Guerilla ka dalur me reagimin e radhës. Kësaj radhe është shënjestruar Komuna e Tetovës për prerjen e drunjve tek Qendra Sportive dhe Stacionit të Autobusëve. “Dita e planetit Tokë” u shënua edhe në Tetovë javën që lamë pas

Lexo tërë artikullin
Çair, fillon realizimi i projektit për vendosjen e sinjalizimit horizontal

Çair, fillon realizimi i projektit për vendosjen e sinjalizimit horizontal

Sot, Komuna e Çairit në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike “Rrugët dhe Rrugicat” në Shkup, filloi realizimin e projektit për vendosjen e sinjalizimit horizontal dhe vertikal si dhe vendosjen e semaforëve në udhëkryqin “Ferid Murat” dhe “Petar Içko”. Do të vendoset edhe

Lexo tërë artikullin
Civil: Të ndalen arrestimet !

Civil: Të ndalen arrestimet !

CIVIL – Qendra për Liri dënon ashpër arrestimin e anëtarit të Presidiumit të partisë “E majta”, dr. Zdravko Saveski. Këtë mëngjes, pas bisedës informative në stacionin policor “Pranvera”(Proleqe – në lagjen Kisella Vodë) Saveski u arrestua dhe do të dërgohet

Lexo tërë artikullin
Banorët për Flaka: Në Tanushë nuk ka persona të armatosur !

Banorët për Flaka: Në Tanushë nuk ka persona të armatosur !

Informacionin për praninë e grupit të armatosur nga Kosova në rajonin e Tanushës, banorët e kanë mësuar nga mediat. Flaka vuri kontakt me gjashtë banorë të Tanushës, dhe të gjithë njëzëri mohuan informacionet se në vendbanimin e tyre patrullon ndonjë

Lexo tërë artikullin
Muaj Maj fillon me dy ditë jo pune !

Muaj Maj fillon me dy ditë jo pune !

Dita e punës 1 maji i vitit 2016 (e diel), gjegjësisht 2 maji i vitit 2016 (e hënë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Nga atje shtojnë

Lexo tërë artikullin

REKLAMA