Eco: Qytetërimi i konsumit shtiret sikur të jep më shumë

Eco: Qytetërimi i konsumit shtiret sikur të jep më shumë

Kush isha i vogël, fëmijëve u bliheshin dy lloj akulloresh që shiteshin në ca karroca të bardha me kapakë ngjyrë argjendi: ose me kaush dy lekësh, ose me vafer, katër lekëshe…Gjyshja na këshillonte të mos e hanim kaushin deri në

Lexo tërë artikullin
Mehmeti : Me ndërtime paleje nuk ndërtohet identiteti maqedonas !

Mehmeti : Me ndërtime paleje nuk ndërtohet identiteti maqedonas !

OPINION   ERMIRA MEHMETI “Unë pres që vitin e ardhshëm të kurorëzohet dhe mbarojë projekti “Shkupi 2014″, që të mund të vendosim një vijë dhe të shohim sa do të jetë borxhi dhe sa kohë do të paguhet i njëjti”,

Lexo tërë artikullin
Sulm i poshtër politik ndaj jetës private

Sulm i poshtër politik ndaj jetës private

Nga Artur Nura Mediat ne internet dhe shqiptaret me mangesi te theksuar intelektuale dhe seksuale po kenaqin veten dhe me shume maqedonasit kundershtare, me nje moment krejt private te deputetes shqiptare te Maqedonise, znj. Ermira Mehmeti. Sigurisht te gjithe keta

Lexo tërë artikullin