Buzqeshje e përgjakur – Kushtuar Harun Aliu – Kushtrimit

Buzqeshje e përgjakur – Kushtuar Harun Aliu – Kushtrimit

Kushtuar Harun Aliut – Kushtrimit

Lexo tërë artikullin
Lotë për t’u bërë ai… që je

Lotë për t’u bërë ai… që je

Shënime për romanin “Kur qau Niçja”, Irvin D. Yalom, përkthyer nga Lira Sejdini Vaid Çfarë humbasim kur nuk duam të pranojmë hendekun mes asaj që jemi dhe asaj që kemi dashur të jemi? A mund të bëhemi ai/ajo që jemi

Lexo tërë artikullin
Azem Shkreli, poet i dashurisë dhe luftës

Azem Shkreli, poet i dashurisë dhe luftës

Shko, më mirë dhe hesht/ Mos u kthe mbas/Mos i harro sytë e përlotur n’shtekballin tim/Mos thuaj lamtumirë/E kur t’shkojsh larg, më larg se prej blerimi n’blerim/E kur t’shkojsh larg, më larg se prej zemre në zemër… Azem Shkreli i

Lexo tërë artikullin
Poezi nga poeti Driton Zenku

Poezi nga poeti Driton Zenku

Driton ZENKU, poezi nga libri ”Rruga e Rrugëve” MENDIME TË PATHËNA Gurra e tmerrit është aty ku mendimi përfundon ku lind ku fjala s’del tej gjeografisë së njeriut ku zëri lind tinguj memece ku mendja ngulfatet në pallate mendimesh, …

Lexo tërë artikullin

MARKETING

NA NDIQNI NE FACEBOOK

MOTI SOT
26°