Kthehu në faqen kryesore

Qytetet shqiptare

Pesëdhjetë vjet nga zbulimi i Amfiteatrit antik­ promovim monumenteve të Durrësit

Pesëdhjetë vjet nga zbulimi i Amfiteatrit antik­ promovim monumenteve të Durrësit

Qyteti i Durrësit mund ta kthejë vitin 2016 në një periudhë të turizmit arkeologjik. 50­vjetori I zbulimit të Amfiteatrit antik përbën një mundësi shumë të mirë promovimi qytetar për monumentet arkeologjike në qytetin 3000­vjeçar. Durrësi duhet t’i rikthehet kujdesit për

Lexo tërë artikullin
Muzeu arkeologjik i Apollonisë, shikojeni !

Muzeu arkeologjik i Apollonisë, shikojeni !

 Muzeu i Apollonisë është pa dyshim muzeu më i mirë arkeologjik dhe më interesanti që ka Shqipëria dhe po ashtu edhe një ndër më të vizituarit. Muzeu është organizuar në manastirin e vjetër të Apollonisë. Së bashku me kishën, trapezarinë

Lexo tërë artikullin
Teqja e Sheh Dyrrit

Teqja e Sheh Dyrrit

Pranë qendrës së Tiranës gjendet një vend i mirë me shumë histori. Të gjithë e njohin me emrin “Teqeja e Sheh Dyrrit”, ndërsa për shkak të vjetërsisë, godina është cilësuar si pasuri kulturore e kategorisë së parë. U ndërtua në

Lexo tërë artikullin

Publicitet


Moti sot
28°
25°
Mon
24°
Tue
25°
Wed
24°
Thu