Faruk Neziri, mbret i kuzhinës në Itali, Austri dhe jo vetëm

Faruk Neziri, mbret i kuzhinës në Itali, Austri dhe jo vetëm

Nuk kanë të ndalur sukseset e kuzhinierit gostivaras me famë botërore, Faruk Neziri. Së fundmi, Neziri shënon suksesin e radhës në Mantova të Italisë. Në qytezën piktoreske Castelluchio të pasur me traditë të gjatë historike dhe kulturore, Faruk Neziri ka

Lexo tërë artikullin
Gadaf Memedi nga UT, studenti i parë me aftësi ndryshe që merr pjesë në…

Gadaf Memedi nga UT, studenti i parë me aftësi ndryshe që merr pjesë në…

Studenti i UT-së, Gadaf Memedi, studenti i parë me aftësi ndryshe që merr pjesë në programin Erasmus +. Gadaf Memedi nga programi studimor Gjuhë dhe letërsi gjermane, i Fakultetit Filologjik të Universitetit të Tetovës, në kuadër të programit Erasmus +

Lexo tërë artikullin
Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Ekonomistët e ardhshëm të Gostivarit të pakonkurrentë në MASSUM

Nxënësit e SHMEK të Gostivarit, kanë fituar katër vende nga garat e mbajtura në Kërçovë -MASSUM, përcjell FLAKA. Në garat e mbajtura në Kërcovë MASSUM 2019 në më shumeë kategori, nxënësit e Shkollës së Mesme Ekonomike kanë arritur rezultate solide

Lexo tërë artikullin
Talentët e Shkëndijës në selekcionimin e U 19 të kombëtares Shqipëtare

Talentët e Shkëndijës në selekcionimin e U 19 të kombëtares Shqipëtare

Ron Sinani, Genc Gashi dhe Imran Fetai janë talentët e skuadrës shqiptare nga Maqedoonia “Shkëndija”, që janë ftuar në seleksionimin e U 19 të kombëtares së Shqipërisë, përcjell FLAKA. Ata janë lojtarë të Shkëndijës nga qyteti i Gostivarit që e

Lexo tërë artikullin
Gostivarit i shtohet edhe një doktor shkence | FOTO

Gostivarit i shtohet edhe një doktor shkence | FOTO

Sot në hapërsirat e Universitetit te Evropes Juglindore Tetovë, Dorentina Asani Havziji, e mbrojti me sukses disertacionin e doktoraturës, me temë: “Sistemi politik në Republikes e Maqedonisë dhe kriza”, përcjell FLAKA. Komisioni përkatës, i përbërë nga Prof.Dr Etem Aziri njëherit

Lexo tërë artikullin
Mirlinde Bilalli doktoroi në Universitetin e Shkupit me sukses të lartë  | FOTO

Mirlinde Bilalli doktoroi në Universitetin e Shkupit me sukses të lartë | FOTO

Në Universitetin “Shen Kirili dhe Metodi”, në Shkup, Fakulteti i Mjekësisë me sukses të lartë mbrojti disertacionin e sajë të doktoraturës, M-r. Mirlinde Bilalli nga Çegrani i Gostivarit, njofton Agjencia e Lajmeve Flaka.   Para komisionit në përbërje Prof. Dr

Lexo tërë artikullin
Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi dhe të Kosovës në veçanti!

Nga fusha kushtetuese dhe administrative në Kosovë, promovohet doktori më i ri në në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ” Hasan Prishtina”. Prof. Dr. FLAMUR HYSENI, EMËR I MADH I SHKENCËS Ngjarje e rëndësishme e shkencës shqiptare në përgjithësi

Lexo tërë artikullin
Arment Sadiku Magjistër i parë Teknologjis Ushqimore në Kërçovë

Arment Sadiku Magjistër i parë Teknologjis Ushqimore në Kërçovë

Arment Sadiku sot ka mbrojtur temën e magjistraturës me titull: “Vlersimi i parametrave fiziko-kimik dhe mirkobiologjik i disakultivarëve të mollës dhe ndryshimet e mundëshme gjatëpërpunimit” në Fakultetin e Teknologjis Ushqimore dhe të Ushqyerit në Univesrsitetin e Tetoves – drejtimi TeknologjiUshqimore tek

Lexo tërë artikullin
Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Jahja Kemal fitojnë vendin e parë në Europë për matematikë

Dy nxënës nga Tetova, Amar Ademi dhe Jusuf Xheladini kanë fituar vendin e parë ne garat europiane për matematikë. Garat janë mbajtur më datë 7 deri ne 11 mars në qytetin Krakov të Polonisë. Amari është një nxënës që premton

Lexo tërë artikullin
Producenti nga Gostivari kompozon për Vjollca Lukën

Producenti nga Gostivari kompozon për Vjollca Lukën

“Nuk jam pishman”, titullohet projekti më i ri i këngëtares së njohur Vjollca Luka e cila njihet për vokalin e saj të mrekullueshëm e veçanërisht për këngë të lehta e balada. Një nga ato më të mrekullueshmet është dhe projekti

Lexo tërë artikullin

REKLAMA