Kërçovari  Babo Escobar vjen me  “DA BOSS”  e cila i solli suksesin e madh

Kërçovari  Babo Escobar vjen me  “DA BOSS”  e cila i solli suksesin e madh

Babo Escobar është rreperi më i ri nga Kërcova e  Maqedonis i cili publikoi këngen e tij të parë “DA BOSS” dhe vetem per 2 dit arriti 55.000 klikime, informon Flaka. Kenga është e kompozuar nga DJ TR3NDY në 187

Lexo tërë artikullin
PORTRET: Leart Taravari, djaloshi i sukseseve të rralla

PORTRET: Leart Taravari, djaloshi i sukseseve të rralla

I lindur në vitn 1995 në Gostivar, vetëm 21 vjeçar, pas 45 provimeve të dhënura me 41 dhjetëshe dhe 4 nëntëshe, sipas sistemit klasik 5 vjeçar në Fakultetin e ndërtimtarisë pranë Universitetit Shën Kirili dhe Metodi në Shkup,  diplomoi me

Lexo tërë artikullin